Fontos változás érinti cégünket, a Glass-Go Kft-t. A fő tevékenységi körünk a képkeretezés, amit immár 30 éve végzünk Miskolcon, illetve környékén. Minden túlzás nélkül elmondható, hogy az első számú szolgáltatók vagyunk. De mint az élet minden más területén, itt is haladni kell a kor szellemével, és még inkább megfelelni a vevői elvárásoknak.

A változás lényege a háztól-házig szolgáltatás. Önöknek ez még kényelmesebb, mivel nem kell a belvárosban parkolót keresni, fizetni. Cégünk az előre egyeztetett időpontban Önöktől átveszi a képet, majd 5-7 munkanapon belül vissza kapja az immár új köntösében „öltöztetett” művet. Ami a leginkább fontos, hogy ez Önöknek semmiféle plusz költséggel nem jár. Ami az üvegezési, tükrözési munkáinkat illeti, ott nem lesz változás.

Köszönjük az elmúlt 30 év bizalmát, és annak reményében fejezem be soraimat, hogy csak pozitív változást hoz cégünk életében.

Kérem, keressenek a +36209276244-es telefonszámon, illetve e-mail formájában, de akár a Facebook oldalon is írhatnak nekünk.

Köszönöm a türelmet, bízva a mielőbbi viszontlátásban!